Om oss

Jag bor i Laholm, på Sveriges västkust med min familj.

Bertram 20 månader gammal är det bästa som har hänt mig och är självklart det viktigaste i mitt liv.
För mig är det väldigt viktigt att ge honom bra näringsrik mat. Men det har ofta varit väldigt svårt att hitta bra alternativ till honom. Maten som fanns på den svenska marknaden var ofta med mycket tillsatser, lång hållbarhet, helt utan smak och ingen näring.

Och efter detta började idén om Tip & Tot växa fram. Jag ville att Bertram skulle få bra, hälsosam och god mat, gjord på ekologiska, Svenska råvaror. Och under 2016 började jag ta fram recept och arbeta fram ett härligt sortiment. Idag är jag väldigt stolt över våra produkter och tycker att det vore synd om bara Bertram fick ta del av detta. Nu vill jag att alla Sveriges barn ska få samma möjlighet, för idag finns inget liknande på den svenska marknaden. Det kommer bli en spännande resa, men jag och Bertram är redo, och jag hoppas vi får många vänner på vägen…

För nu har vi startat ”Tip & Tot”-barnmat

Vi har en fabrik i Halmstad som är godkänd enligt livsmedelsverkets regler och högsta krav med ekologiskt certifikat.

Där lagar vi barnmaten enligt det gamla sättet. Vi kokar maten och varmfyller den i förpackningen för att sedan snabbt nedkylas. På så sätt behålls den goda smaken och vi får en hållbarhet på 25 dagar. Maten som Bertram skall äta kan då inte bli lika gammal som honom själv, men väldigt näringsrik och fri från tillsatser.

I teamet på Tip & Tot så är vi alla föräldrar och vi är väldigt stolta över att kunna leverera denna färska och unika produkt till er.

Jag ser framemot att kunna fortsätta utveckla fler produkter kring detta roliga koncept.

Hälsningar

Bertram & Kristina

Har du frågor om våra produkter?

– kontakta gärna vår kundtjänst, vi finns här för att hjälpa dig